Handelen vlak voor expiratie

Deze Binaire Optie handelsstrategie vraagt om zo lang mogelijk te wachten voordat de Optie vervalt (expireert) en daarna in te stappen. Over het algemeen zijn Binaire Opties lang van te voren open voordat de markt sluit, wat voor degene die lang wachten een kans geeft om een beter voorspelling te maken omtrent de beweging van de onderliggende waarde.

Gebeurtenis gedreven handelaar

Deze strategie is eigenlijk een vorm van fundamentele analyse. Het is gebaseerd op handelen naar aanleiding van wereld echte gebeurtenissen die de prijs van een onderliggende waarde kunnen veranderen. Een voorbeeld hiervan is een economische aankondiging dat effect heeft op een waarde, zoals verandering van rente percentage, werkloosheid cijfers, etc.

Hedging

Deze handelsstrategie heeft betrekking op het kopen van een tegenovergestelde Binaire Optie dan de optie die je al bezit, om zodoende het risico te verkleinen. Bijvoorbeeld, wanneer we “Hoog” inzetten op een optie van een onderliggende waarde, dan zet je bij deze strategie op een later tijdstip ook in op “Laag”. Hierdoor verminder je het risico op je investering, maar neemt tegelijk ook een stukje winst weg omdat het risico minder wordt. Een van de manieren om deze beperking in winst te minimaliseren is om te handelen in “Vroeg Einde” opties. Dit geeft je de mogelijkheid om een tegenovergestelde Optie te kopen wanneer het haast zeker is dat deze een bepaalde beweging zal maken.

Handelen gebaseerd op Forward markten

Handelen gebeurt op ieder moment van de dag over de gehele wereld in verschillende handelscentra en openen op verschillende tijden. Met deze strategie zoeken handelaren naar vroege value op de markten die al open zijn (zoals de NIKKEI). Hierdoor kunnen ze bepalen of een zelfde soort waarde op dezelfde manier zal gaan openen in Europa. Dit heeft alleen effect zodra de markten open gaan, later op de dag is dit effect gecorrigeerd door de markt.