Er zijn vele verschillende manieren van handelen in binaire opties. Het is belangrijk dat elke trader goed in de gaten heeft welke mogelijkheden er zijn en welke het beste bij hem of haar past. Belangrijk is om je als handelaar in binaire opties toe te spitsen op de voor jouw juiste manier van handelen. Door je hierop te focussen krijg je een klein gedeelte van de binaire optie markt onder de knie en is de kans op succes groter. Pas wanneer je deze manier van handelen meester bent dan is er altijd de mogelijkheid om als handelaar je horizon te verbreden en naar andere manieren van handelen te kijken.

handelen in binaire opties

Naast de al eerder besproken call en put binaire opties zijn er nog tal van andere mogelijkheden om te handelen in binaire opties. Om een kijkje te geven in de binaire optie keuken geven we een aantal voorbeelden waardoor je als handelaar een idee krijgt welke manier van handelen wel of niet bij je past. Zoals gezegd zijn de call/putt binaire optie de meest bekende, ook wel high/low binaire optie genoemd.

Touch en no touch binaire optie

De touch en no touch binaire optie is iets moeilijker vergeleken met de high/low variant, maar nog steeds relatief makkelijk om zelf te ontdekken. Met deze variant van handelen geeft de handelaar aan of een binaire optie gedurende de looptijd een bepaald prijsniveau haalt (touch) of juist niet haalt (no touch). Deze variant van handelen levert over het algemeen meer op vanwege het hogere uitbetalingspercentage. Afhankelijk of de touch price ver van de huidige binaire optie koers. High yield binaire opties wordt deze variant ook wel genoemd.

boundary binaire opties

Een andere variant in het handelen van binaire opties zijn de boundary binaire opties. Een hele simpele manier van handelen in binaire opties en de naam zegt het eigenlijk al. De handelaar denkt dat een binaire optie niet hoger en niet lager dan een bepaalde grens blijft. Kortom, de handelaar denkt dat de koers van de binaire optie stabiel zal blijven. Je kan als handelaar ook denken dat de binaire optie juist wel boven of onder deze grens komt, dan kan daar ook in worden gehandeld. Niet alle binaire optie brokers heeft deze manier van traden. Bekijk dus goed de mogelijkheden van de verschillende brokers.

Turbo binaire opties

De looptijd van een binaire optie is verschillend. Zo zijn er binaire opties met een looptijd van 10 of 15 minuten, maar ook van 1 minuut (turbo). De looptijd is per binaire optie broker verschillend, sommige gebruiken 10 minuten anderen weer 15. Kijk welke het beste bij je past. De turbo binaire opties van 1 minuut heeft vrijwel iedere broker. Het spreekt voor zich dat bij de turbo’s een uitstekend oog met betrekking tot de prijs van het binaire optie is gevraagd. Of wanneer er plotseling informatie vrijkomt die nog niet verwerkt is in de markt. Belangrijk is om te kijken naar de uitbetalingspercentages bij de turbo binaire opties aangezien deze percentages per broker verschillen. Pak de meest voordelige of welke het beste bij je past.

Binaire optie brokers

Wij hopen zo een iets duidelijker en beter beeld te geven over de mogelijke varianten van handelen in binaire opties bij de verschillende brokers. Het is belangrijk dat je als handelaar zelf begint met het ontdekken van de mogelijkheden. De binaire optie brokers geven bijna allemaal een bonus bij het maken van een eerste storting waardoor je in principe gratis geld ontvangt om het handelen nog sneller on de knie te krijgen.