Simpel gezegd, is succes hebben door midden van het handelen in Binaire Opties voornamelijk gericht op educatieve speculatie aangaande in welke richting een bepaalde waarde zich hoogstwaarschijnlijk zal bewegen. Er is geen daadwerkelijk aankoop van de onderliggende waarde, alleen een simpele vorm van handelen dat de mogelijkheid biedt om winst te maken met een gelimiteerd budget zonder enige vereiste.

Voordat u iets kunt doen, moet u zich aanmelden bij een Binaire Option Broker, er staan verschillende Brokers op onze site. U moet zich registeren en alle velden zo nauwkeurig mogelijk invullen. Om te laten zien hoe Binaire Opties werken moeten we een waarde selecteren. Onderliggende waarden zijn onder andere valuta, aandelen, indicies, etc. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe waardes toegevoegd.

Om even als voorbeeld te gebruiken, zullen we handelen in de NASDAQ index. Voordat we een waarde selecteren moeten we een bepaald type Binaire Optie instrument kiezen. Een handelaar moet speculeren op wat hij denkt, of een waarde zal stijgen of dalen dan de expiratie prijs.

Er zijn 4 belangrijke details om te starten (in dit geval NASDAQ index)

  1. Expiratie Tijd: 15 Minuten
  2. Prijs vd waarde bij aankoop: 2,164.46
  3. Geïnvesteerd bedrag: 1000 Euro
  4. Winst percentage: 85%

Op dit moment kunnen we twee keuzes maken. Kopen van een “Hoog” optie of een “Laag” optie.

  1. Laag: Een Prijs van 2,164.46 is aangeboden. Als de Optie afloopt onder deze prijs, zal de optie “in het geld” (winst) eindigen. Als de optie Boven deze Prijs eindigt, is de optie “uit het geld” (verlies).
  2. High: Een Prijs van 2,164.46 is aangeboden. Als de Optie afloopt boven deze prijs, zal de optie “in het geld” (winst) eindigen. Als de optie onder deze Prijs eindigt, is de optie “uit het geld” (verlies).

Verschillende Instrumenten

Als we het “Aanraak” instrument zouden willen gebruiken, selecteren we “Aanraken” (Touch) als we in de veronderstelling zijn dat de markt de target prijs zal behalen voordat de optie is afgelopen. Of “Niet Aanraken” (No Touch) als we in de veronderstelling zijn dat de optie de target prijs niet zal halen binnen de gestelde termijn, voordat de optie afloopt.

Zouden we het “Begrenzing” instrument hebben gebruikt dan selecteren we “In” als we in de veronderstelling zijn dat de optie binnen de vastgestelde bandbreedte blijft voordat de optie afloopt. Of “Uit” (Out) als we in de veronderstelling zijn dat de optie buiten de vastgestelde bandbreedte komt voordat de optie afloopt.