Een van de meest aantrekkelijkste mogelijkheden in handelen met Binaire Opties is het feit dat het kan worden toegepast op elke waarde. Binaire Optie Brokers bieden bijna elk type markt en waarde aan door een simpele interface.

Binaire Opties zijn opgedeeld in 4 categorieën:

Valuta: Net zoals de buitenlandse wisselkoers industrie. Binaire Optie geven de mogelijkheid om te speculeren op valuta prestaties. Verschil met de buitenlandse wisselkoers industrie, is dat Binaire Opties het mogelijk maakt om meer winst te maken in een korter tijdbestek. Gekoppeld met een risico beveiliging dat ervoor bij verlies en geen extra kosten of commissies worden doorberekend. De meeste Binaire Optie Brokers hebben een ruim aanbod van EUR/USD, GBP/USD, EUR/JPY en meerdere andere zoals de meer exotische valuta’s als USD/TRY en EUR/NOK.

Aandelen: De lijst die beschikbaar is bij de meeste Binaire Optie Brokers is indrukwekkend te noemen. Alle aandelen van de grote wereldwijde indicies zijn beschikbaar zoals Google, Facebook, BP en Apple.

Grondstoffen: De grondstoffen markt is in deze tijd een hele interessante markt door de geopolitieke klimaat waarin we heden ten dage verkeren. Alle Binaire Optie Brokers maken gebruik van de grondstoffen markt en bieden deze dan ook aan voor de handelaren. Hierbij moet worden gedacht aan waarden zoals Goud, Zilver en Ruwe Olie.

Indicies: Indicies zijn bijzonder effectief als het gaat om het handelen met Binaire Opties. De indicies zijn constant liquide waardoor hedging mogelijk is. De zes meest gebruikte indicies ter wereld zijn:

  • Dow Jones: Industrieel gemiddelde van de 30 meest verhandelde aandelen op de NYSE (New York Stock Exchange) waaronder Coca Cola, Amex en Microsoft.
  • NASDAQ: wordt gezien als de een van de grote index ter wereld met daarin meer dan 3000 verschillende componenten welke de prestatie van de technologische ontwikkeling doorgeeft.
  • S&P (Standard & Poor’s) 500: is een aandelenmarkt index gebaseerd op de top 500 verhandelde aandelen van Amerikaanse bedrijven.
  • DAX (Deutscher Aktien IndeX) 30: bestaat uit de 30 grootste aandelen uit de Frankfurt Aandelen Markt
  • FTSE (Financial Times Stock Exchange) 100: bestaat uit aandelen van de 100 aandelen die zijn geïndexeerd op de London Stock Exchange met de hoogste markt kapitalisatie.
  • Nikkei 225: bestaat uit aandelen die worden verhandeld op de Tokyo Stock Exchange. De Nikkei is de meest gangbare index als het gaat om Japanse eigendommen en bestedeingen.