Wanneer U handelt (trade) bij een Binaire Optie Broker worden handelaars geconfronteerd met de hoogst haalbare en beschikbare indicatoren. Deze indicatoren helpen de handelaars om de juiste keuze te maken op het juiste moment, en is onbewust een onderdeel van het succes.

Grafieken/indicatoren

Grafieken zijn een absolute must aan het gaat om het handelen in Binaire Opties. Ze geven een grafisch beeld weer van de date waardoor handelaren een goed beeld kunnen krijgen het de waarde heeft gepresteerd en hoe het verloop is geweest. Technische analyse is hoofdzakelijk gebaseerd op grafieken en de grafische presentatie ervan. Zij maken het handelen in Binaire Opties makkelijker en overzichtelijker.

Signalen

Een Binaire Optie Signaal is meestal een betaalde service dat werkt in de vorm van een reflectie van de handelingen van een bepaald systeem of van een bepaalde specifieke handelaar, welke handelt in naam van u. Het is van het grootste belang dat een signaal aanbieder betrouwbaar is en een goede staat van dienst heeft. Als dit niet het geval is, zal dit het risico verhogen.

De Media

De media is een goed en belangrijk hulpmiddel bij het verkrijgen van informatie over indexen, valuta, aandelen en andere onderliggende waarde. Een aankomend bericht over een groot beursgenoteerd bedrijf heeft een grote invloed op de beweging van het aandeel op de beurs. Een goed voorbeeld is de bijna gelijke daling van het aandeel Apple wanneer men een nieuw product aankondigt, waarvan de verwachtingen van het nieuwe product tegen gaan vallen.

Daarnaast is de media een grote bron van informatie voor bijna elke fundamentele analyse gerelateerde informatie met betrekking tot politieke onrust en economische tegenvallers die de markt beïnvloeden.