25 Euro gratis bij Optie24

Binaire optie broker Optie24 heeft een speciale bonuscode voor nieuwe traders in binaire opties. Nieuwe handelaren in binaire opties kunnen na registratie 25 Euro gratis ontvangen. Hiervoor moeten de volgende stappen worden genomen:

  1. Maak een echt geld rekening aan bij Optie24 via deze link
  2. Registreer je door het registratieformulier volledig in te vullen en zet achter bonuscode (optioneel) de tekst FREE25
  3. Nadat de registratie is gedaan staat er 25 Euro gratis geld op je rekening
  4. Mocht de 25 Euro niet meteen zichtbaar zijn op de rekening moet er even contact worden opgenomen met de Optie24 helpdesk.

optie24Deze 25 Euro gratis bonus geld van Optie24 krijgt de handelaar om het platform van deze binaire optie broker beter te leren kennen. Het is niet mogelijk om deze 25 Euro meteen uit te betalen. Handelaren moeten de 25 Euro eerst een paar keer inzetten door te handelen op het trading platform. Volgens Optie24 nemen ze hiermee een drempel weg voor traders en zullen ze na te hebben gehandeld bij Optie24 beseffen dat het handelen in binaire opties weldegelijk werkt.

Lijkt 25 euro je wat weinig om in binaire opties te handelen dan biedt Optie24 de mogelijkheid om gebruik te maken van een normale eerste storting bonus van 100 Euro. Net als de 25 Euro gratis is deze bonus ook niet meteen uit te betalen om misbruik te voorkomen. Wel is de kans groter op succesvolle trades omdat je als handelaar gewoon meer gratis geld krijgt om mee te werken.

juli 20, 2015 by : posted in Nieuws Geen reacties