Binaire Opties geniet de voorkeur boven de beurs

Op dit moment zien we dat de aandelen wereldwijd het zwaar hebben. Beurzen over de hele wereld hebben de afgelopen maanden flink wat terrein ingeleverd. Zwaar tegenvallende groeicijfers vanuit China en Brazilië stagneren de economische groei en economische verwachtingen wereldwijd. Dit zien we terug in de aandelenkoersen wereldwijd wat ervoor zorgt dat eerder gemaakte winsten op de aandelenbeurs in rook zijn opgegaan. De aandelenkoersen blijven in afwachting van volgende week waar de Amerikaanse Fed op woensdag of donderdag bijeen komt om te bespreken of de officiële rente in de VS omhoog gaat. De markten waren in de veronderstelling dat dit het geval zou zijn maar de laatste tijd wordt daar over getwijfeld. Ondertussen zien we de euro steeds meer verliezen ten opzichte van de US dollar, en een vat ruwe olie blijft in prijs dalen.

dalende euroBinaire opties zijn op dit moment de ideale manier om een goed rendement te halen met de onzekere aandelenmarkt. Door binaire opties te nemen op valuta of grondstoffen kan men op een andere markt dan de aandelenmarkt alsnog een goed rendement behalen. Beleggers investeren nu in andere markten en daardoor gaan de prijzen van onder andere grondstoffen omhoog. Een call binaire optie lijkt de meest geschikte optie om in te investeren. Het voordeel van een binaire optie is dat de expiratie tijd kort is, en de belegger niet 1 maand hoeft te wachten om uiteindelijk een resultaat te behalen.

Er zijn diverse binaire optie brokers waarbij snel en simpel kan worden gehandeld in binaire opties. Onze voorkeur gaat uit naar IQ Option. Het platform heeft een duidelijke structuur en is overzichtelijk voor iedere gebruiker. Een complete lijst met alle beschikbare binaire opties staat gegeven aan de zijkant van het platform. Door op een willekeurige binaire optie te klikken krijgt de belegger het koersverloop te zien. Door twee simpele handelingen kan de belegger aangeven wat voor soort optie ze af willen sluiten en wanneer de expiratie zal zijn. Daarna is live te zien hoe het koersverloop is en ziet de belegger bij expiratie meteen of de binaire optie in the money is gevallen.

september 11, 2015 by : posted in Nieuws Geen reacties