Binaire opties hoger rendement vergeleken met obligaties en aandelen

Obligaties en aandelen hebben in de eerste helft van dit jaar een redelijk rendement gehaald, maar op het einde van het jaar (in juni) zijn de beurzen ingezakt. Het is daarom dat gevestigde investment bedrijven zoals ING voor de tweede helft van het jaar een gematigd rendement verwachten als het gaat om obligaties en aandelen. De verwachting is dat de marktrente verder stijgt waardoor de obligatiekoersen zullen dalen. Aandelenkoersen zullen naar verwachting heftig blijven schommelen. Iets wat met het gebruik van binaire opties valt te compenseren in een hoger rendement.

aandelenDe verwachting dat de wereldeconomie in het eerste deel van 2015 gematigd zou groeien is uitgekomen. De verwachte verschillen tussen de diverse regio’s, en niet alleen op economisch gebied maar mede op het gebied van rendementen, is ook uitgekomen. De bewegelijkheid (volatiliteit) van de koersen is in het afgelopen halfjaar toegenomen. Iets waar met het gebruik van binaire opties kan worden ingespeeld door de snelle en korte expiratie van de binaire opties.

De verwachtingen voor een verder economisch herstel zijn getemperd. De voorlopige wereldwijde cijfers aangaande de economische groei is in het eerste kwartaal van 2015 uitgekomen op 3.1%. Dit is het laagste groeitempo sinds de crisis van 2008. Met name in de Verenigde Staten bleef het afgelopen kwartaal achter de hooggespannen verwachtingen. Redenen voor de gedrukte groei zijn onder andere de sterke dollar, gedaalde olieprijzen, stakingen van havenarbeiders aan de westkust en de strenge winter. Wat betreft de eurozone zorgden de zwakke Euro, lage energieprijzen en de stimuleringsaankopen van de ECB juist voor extra wind in de rug. De verwachting voor de groei van de wereldeconomie is nu 3.5%. Dit is iets lager dan de vooraf verwachte 3.8% een halfjaar geleden.

Door deze tegenvallende cijfers lijkt het rendement op obligaties en aandelen niet optimaal te zijn voor het komende halfjaar. Binaire opties zijn op dit moment de beste manier om wel een goed rendement te halen en om in te spelen in de hevig fluctuerende aandelenmarkt. De looptijd van een binaire optie is vele malen korter dan een obligatie, terwijl de rendementen vele malen hoger liggen. IQ Option is een binaire optie broker / aanbieder waarbij met een handig en overzichtelijk binaire optie platform kan worden gehandeld in binaire opties. Niet alleen IQ Option, maar vele andere binaire optie brokers bieden de kans om te handelen in binaire opties. Op onze site staat een complete lijst van betrouwbare binaire optie brokers.

oktober 3, 2015 by : posted in Nieuws Geen reacties