Nieuwe onderdelen IQ Option platform

IQ Option is als innovatieve binaire optie broker constant opzoek naar verbeteringen en vernieuwingen om de binaire optie handelaar zo goed mogelijk van informatie te voorzien, en het gebruikersgemak nog meer te optimaliseren. De nieuwe smooth chart heeft een iets andere look en is nu prettiger om naar te kijken. Alle interface elementen zijn nu gebaseerd op WebGL technologie voor de visualisatie van complexe 3D graphics binnen de browser.

IQ Option appHet platform heeft na de update nu een nog vriendelijker interface zodat de binaire optie handelaar makkelijker en overzichtelijker nog handelen. Zo was het voorheen lastig om alle negen grafieken in hetzelfde scherm te krijgen waardoor het totale overzicht niet optimaal was. Dit probleem is nu opgelost door gebruik te maken van Emscripten technology om de complexe codes uit te werken. Met deze technologie is het IQ Option platform vergelijkbaar met professionele desktop trading systemen. De binaire optie handelaar kan nu kiezen uit veel verschillende varianten om de grafieken op het scherm te plaatsen, de grote te bepalen voor elke grafiek afzonderlijk.

Bij het nieuwe platform zitten meer indicatoren die te gebruiken zijn voor technische analyses. Een aantal indicatoren als Parabolic Sar, MACD, Awesome Oscillator en Stochastic Oscillator zijn nu beschikbaar door de vernieuwde versie van het platform. Daarnaast zijn er tot twee jaar terug noteringen van de binaire opties terug te vinden zodat een technische analyse makkelijker te maken is.

Naast deze verbeteringen zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd zoals histogrammen en fibonacci lijnen. Histogrammen zijn lange interval grafieken die de handelaar helpen om een betere analyse te maken. Het voordeel van deze histogrammen is dat ze minder ruimte in beslag nemen ten opzicht van lineaire grafieken. Elke histogram laat de opening- en sluitingsprijs zien, en de hoogste en laagste stand gedurende de interval. Fibonacci lijnen bestaat uit support en resistance lijnen en zijn zeer populair bij binaire optie handelaars. Hiermee wordt aangegeven hoe sterk de trend van een binaire optie is, maar ook hoe sterk de correctie van een binaire optie is.

 

Bezoek IQ option

december 1, 2015 by : posted in Nieuws Geen reacties