24Option Recensie

Basics

Site naam: 24Option
Network: 24Option
Bonus: €100
Live Support:
Gecertificeerd: No

Screenshot

Screenshot 1

24Option heeft als doel om het handelen in binaire opties winstgevend te laten zijn voor de handelaren binnen hun trading platform. Dit doel wil 24Option bereiken door top informatie door te geven aan handelaren van binaire opties door het aanbieden van video’s, e-book, handboek handelen in binaire opties en meer. Informatie = kennis wordt gezien als de basis binnen 24Option en dit zal de ervaren handelaren zeker aanspreken.

Maximale bonus

Om binaire optie handelaren zo snel mogelijk te laten wennen aan het trading platform wat 24Option hanteert, heeft 24Option één van de hoogste bonussen van de binaire optie industrie. De bonus bedraagt maximaal namelijk 250 Euro. Hierdoor krijgen handelaren veel geld om vele transacties te maken op de binaire optie markt en zodoende kennis en ervaring op te doen. Met zoveel bonus geld is het voor startende handelaren aantrekkelijk om te beginnen omdat men meer tijd heeft om meer transacties te maken en dus sneller ervaring op te doen.

Handelsmogelijkheden

Eenmaal de 250 Euro bonus op zak kan de handelaar in binaire opties verschillende kanten op. Verschillende valuta zijn bijvoorbeeld een mogelijkheid. 24Option biedt de meest belangrijke valuta handel aan waar tot wel 89% winst kan worden behaald. Andere optie voor de handelaar zijn grondstoffen zoals Goud en Zilver. Deze kunnen door de binaire optie handelaar al binnen 60 seconden worden verhandeld. Natuurlijk kan de handelaar een portofolio opbouwen met aandelen waardoor het risico wordt gespreid over een breed scala aandelen. De laatste optie voor de handelaar zijn de aandelenbeurzen.

Conclusie

24Option is een goed trading platform om te starten met het handelen in binaire opties. Met behulp van de riante 250 euro Bonus heeft de handelaar tijd en geld genoeg om zich het handelen in binaire opties meester te maken. Voor de meer ervaren handelaar geldt natuurlijk dat het kan profiteren van deze hoge bonus. Handelaren krijgen tenslotte gratis extra geld ter beschikking om te handelen op de binaire optie markten. Met een uitgebreid aanbod aan diverse soorten binaire opties, moet dit ook voor de ervaren handelaar geen probleem zijn.

Meld je aan en start trading!