Banc de Binary Recensie

Basics

Site naam: Banc de Binary
Network: Banc de Binary
Bonus: $100%
Live Support:
Gecertificeerd: Yes

Screenshot

Screenshot 1

Banc de Binary is een private handels- en investeringsmaatschappij, en een World Finance 100 bedrijf. Het hoofdkwartier is gevestigd op Wall Street, New York, het financieel centrum van de wereld en dus ook voor Binaire Opties. Banc de Binary heeft inmiddels ruim 200.000 klanten in zijn bestand verspreid over 80 verschillende landen door Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten en Azië.

Het bedrijf is opgericht in 2008 na de wereldwijde banken crisis om handelaren en investeerders de mogelijkheid te bieden om te handelen in een veilige omgeving, met daarbij de nauw berekende risico’s om winsten te maximaliseren. Dit komt tot stand door de nieuwste technologie te gebruiken, innovatieve handelaren met jarenlange ervaring in de financiële markten in te schakelen en het aanbieden van excellente klantenservice.

Banc de Binary is een toonaangevend wereldwijde aanbieding voor Binaire Opties. Het biedt 100 verhandelbare valuta’s, grondstoffen, aandelen en indexen aan op het prijs winnende handelsplatform. De handelaren van Banc de Binary zijn financiële experts en klanten ontvangen een totale Binaire Optie lespakket, inclusief handelssignalen, dagelijkse marktanalyses, money management advies en $50.000 aan demo waarde.

Meld je aan en start trading!