EZTrader Recensie

Basics

Site naam: EZTrader
Network: EZTrader
Bonus: €100
Live Support:
Gecertificeerd: No

Screenshot

Screenshot 1

In 2008 is EZTrader begonnen met het aanbieden van binaire opties en is daarna alleen maar gegroeid. EZTrader biedt op een makkelijke manier binaire opties aan waardoor het een spannende en dynamische ervaring oplevert voor de handelaren. Deze simpel te hanteren trading platform in combinatie met een lage instapprijs voor het verhandelen van binaire opties, maakt het trading platform van EZTrader een groot succes. Vergeleken met andere is EZTrader namelijk zelf de ontwikkelaar van het trading platform wat ze gebruiken. Hierdoor kunnen ze snel en goed inspelen op vragen en opmerkingen.

Training
Bij EZTrader kan een handelaar in binaire opties kiezen uit diverse instrumenten om zichzelf te trainen in het handelen van binaire opties. En dan vooral om een succesvol handelaar te worden in binaire opties. Het educatieve center van EZTrader biedt tal van mogelijkheden zoals artikelen, instructie video’s en technische analyses. Kennis is macht en bij EZTrader heeft de handelaar in binaire opties de mogelijkheid om deze te vergaren. Hiervoor zijn diverse binaire optie strategieën, handel signalen en andere tools beschikbaar voor de handelaar. Dit alles vergroot de kans op een hoger uitbetalingspercentage, oftewel maar winst, voor de handelaar.

 

Binaire opties
Er zijn diverse binaire opties waar een handelaar in kan handelen. De grootste en bekendste binaire opties zijn uiteraard ook beschikbaar bij EZTrader. Indexen zoals Dow Jones Index, FTSE en S&P 500 zijn beschikbaar. Vele grote internationale aandelen en grondstoffen mogen natuurlijk niet ontbreken. Als laatste zijn de valuta paren zoals onder andere EUR/USD en USD/JPY ook te verhandelen als binaire optie.

 

Partnerships
EZTrader doet veel aan exposure op dit moment om naamsbekendheid te verwerven. Zo heeft het diverse partnerships met Duitse professionele voetbalclubs als Bayer Leverkusen, VFL Wolfsburg en diverse professionele dameselftallen Duitsland.

 

Conclusie
Of je nu een ervaren of compleet nieuwe handelaar bent in binaire opties, EZTrader heeft een makkelijk, snel en effectieve manier van handelen. Ze hebben een grote range aan binaire opties beschikbaar wat ervoor zorgt dat er genoeg keuze is voor de handelaar om mee te werken. Hierdoor hoeft een handelaar in binaire opties zich niet te specificeren in een bepaald soort optie, maar juist uit een breed scala opties waardoor de kans op winst wordt vergroot.

Meld je aan en start trading!