IQ option Recensie

Basics

Site naam: IQ option
Network: IQ option
Bonus: 100%
Live Support:
Gecertificeerd: No

Screenshot

Screenshot 1

De nieuwe binaire optie broker IQ Option is gevestigd op Cyprus en wordt geleid door de holding Investlab Trading Limited. Het bedrijf heeft zijn operationele activiteiten onder gebracht bij Infofield Premier Limited en is gespecialiseerd in het aanbieden van binaire opties. IQ Option heeft een eigen trading platform waardoor de binaire optie belegger een rendement kan behalen van tot wel 93%. Dat is aanzienlijk hoger vergeleken met de huidige binaire optie brokers. Naast deze hoge return on investment hebben beleggers ook de kans om mooie prijzen te winnen zoals 250 of 500 Euro, door competities in beleggen van binaire opties te winnen.

Binaire optie broker

IQ Option is een van de weinige binaire optie brokers met een innovatief trading platform vergeleken met het huidige aanbod in de markt. Met handige en overzichtelijke tabbladen en drop down menu’s kan de belegger makkelijk een binaire optie selecteren. Uiterst rechts van het scherm heeft de binaire optie belegger mogelijkheid om te kiezen voor een call of put optie. Plus wat de investering voor de belegging gaat worden. Er kan worden gekozen voor vaste prijzen als 10, 20 en 50 Euro. Maar er kan natuurlijk altijd zelf een bedrag worden ingevuld door de belegger. Aan de linkerkant van het trading platform kan de belegger een keuze maken wat voor belegging ze willen aangaan. Daarnaast is de helpdesk knop ook aan de linkse kant aanwezig.

Trading platform

Binaire optie broker IQ Option heeft naast een trading platform op de website ook een uitstekende app voor de android en iOS apparaten. Een van de nieuwste features in het trading platform is dat beleggers de mogelijkheid hebben om een meerdere aankopen te doen in 1 scherm. Met name bij het Fence trading is dit een handige feature omdat je makkelijk de aankopen kunt zien tegen de hoogste en de laagste prijs van de binaire optie. Naast de gebruikelijke high/low trading mogelijkheden kan de belegger ook kiezen uit een ruim aanbod van turbo’s. De turbo’s hebben een looptijd van minimaal 1 minuut. Snel handelen is dus geen enkel probleem.

Gratis proefaccount

Bij IQ Option is het mogelijk om een gratis proefaccount aan te maken en voor 1000 Euro virtueel geld te gaan handelen. Hierdoor kan de binaire optie belegger zich het trading platform eigen maken en zien hoe innovatief het platform van IQ Option in werkelijkheid is. Naast het gratis proefaccount heeft IQ Option ook een echt geld account. Met dit account is het mogelijk om echt geld te verdienen door te handelen in binaire opties.

De minimale storting bij IQ Option bedraagt slechts 10 Euro. Dit is vele malen lager vergeleken met andere binaire optie brokers. Het minimale bedrag om mee te handelen is slechts 1 Euro. Ook hiermee is IQ Option marktleider, want dit hebben we nog nergens anders gezien. IQ Option geeft en bonus weg van 100% bij een minimale storting van 100 Euro. VIP accounts krijgen zelfs een 100% bonus maar daarvoor is wel een storting van 1000 Euro voor nodig. Aan deze bonus zitten echter voorwaarden aan verbonden, ons advies is om deze goed door te lezen voor de bonus te accepteren. De mogelijkheden om te storten zijn onder andere Skrill, Credit Card maar ook het in Nederland populaire iDeal. Uitbetalingen gaan via Skrill, bank transactie en terug naar de al eerder gebruikte Credit Card.

De conclusie is dat IQ Option vernieuwend is op de binaire optie markt. Met een lage instapdrempel, mooi en innovatief eigen trading platform, beleggingscompetities en de mogelijkheid om een gratis proefaccount te openen. Wij denken daarom ook dat IQ Option binnen afzienbare tijd een grote en belangrijke speler op de Nederlandse binaire optie markt zal zijn.

 

 

 

Meld je aan en start trading!