Opteck.com Recensie

Basics

Site naam: Opteck.com
Network: Opteck
Bonus: $50%
Live Support: 24/7 live support
Gecertificeerd: Yes

Screenshot

Screenshot 1

Geheel in het Nederlands te handelen, dat maakt Opteck.com een fijn handelsplatform waar je kunt handelen in binaire opties.
Verdien tot 85% met 1 online belegging en ontvang een welkomst bonus van 50% als je je nu aanmeld.
Je krijgt toegang tot diversen videolessen om het handelen in binaire opties ook beter te begrijpen.

Opteck is opgericht door een team van professionals met als specialisatie het handelen in Binaire Opties en is gevestigd in het verenig koninkrijk. Ze maken gebruik van de meest up to date technologische ontwikkelingen om ze de tevredenheid en veiligheid voor de klant te garanderen.

Opteck gebruikt een handelsplatform wat ontworpen is op basis vanuit ervaringen uit het verleden en door handelaren over de gehele wereld. Het is niet nodig op het handelsplatform te downloaden het is volledig in real time via de website. Hierdoor kunt u ten alle tijden waar ook ter wereld handelen wanneer u dat wil.

Er is een ruim assortiment van opties met onderliggende waardes om in te handelen, en werken dagelijks aan de uitbreiding van dit assortiment om de handelaar nog meer mogelijkheden te bieden. Mocht het zo zijn dat er bepaalde onderliggende waardes niet voorhanden zijn, dan kan de handelaar altijd een verziek indienen bij de helpdesk. Deze zal dan kijken of het verzoek kan worden ingewilligd.

De helpdesk van Opteck doet er alles aan om de beste klantvriendelijkheid na te streven. Door hoog opgeleide helpdeskmedewerkers en op maat gemaakte training slaagt Opteck hier in. Het professionele team bestaat uit handelsexperts, risicobeheerders en ervaren makelaars.

 

Meld je aan en start trading!