Optie24 Recensie

Basics

Site naam: Optie24
Network: Network
Bonus: €100
Live Support:
Gecertificeerd: No

Screenshot

Screenshot 1

Optie24

Marktleider in Nederland

Optie24 is marktleider in Nederland als het gaat om het handelen in binaire opties. Het is al jaren een betrouwbare en overzichtelijke speler in deze trading markt. Optie24 gebruikt een simpel te bedienen trading platform wat aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. Hierdoor kan de binaire optie handelaar in een betrouwbare en veilige omgeving zijn handelingen verrichten. Het doel van Optie24 is om een handelen in binaire opties voor iedereen mogelijk te maken op een duidelijke en transparante manier. Het team binnen Optie24 bestaat onder andere uit investerings- en technologische professionals.

Goede service

optie24

Optie24 biedt haar handelaren goede service aan en heeft daardoor al een groot aantal loyale klanten in Nederland verworven. Niet alleen vanwege de veilige en duidelijke omgeving van het trading platform, maar ook vanwege andere voordelen zoals:

De klantenservice is elke dag gedurende kantooruren telefonisch te bereiken voor alle nodige vragen en opmerkingen. Vanzelfsprekend is Optie24 24/7 per dag te bereiken via e-mail en zelfs via een live chat functie.

24 Uur per dag

Zoals de naam Optie24 al aangeeft kan er 24 uur per dag worden gehandeld in binaire opties. Populaire indicies zoals de Nederlandse AEX, alle forex paren en de meeste valuata’s en de meeste grondstoffen zijn beschikbaar voor handelaren. Het aanbod in binaire opties blijft zich binnen Optie24 uitbreiden. Een goed voorbeeld hiervan is dat Optie24 binnenkort de Aziatische beurzen beschikbaar zal stellen voor handelaren.

Conclusie

We mogen concluderen dat binaire opties traden bij Optie24 staat voor zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is er een goede Nederlandstalige helpdesk beschikbaar en op verschillende manieren te bereiken. De drempel om te beginnen met het handelen in binaire opties wordt voor Optie24 laag gehouden omdat een handelaar al met 50 Euro van start kan gaan.

Meld je aan en start trading!