Optieclub Recensie

Basics

Site naam: Optieclub
Network: Optieclub
Bonus: €Gratis oefenaccount
Live Support:
Gecertificeerd: No

Screenshot

Screenshot 1

Optieclub is een binaire opties trading platform wat eigendom is van een groep ervaren ondernemers afkomstig uit de financiële sector zoals risicomanagement, optiehandel en ICT. Het doel van optieclub is om het handelen in binaire opties voor iedereen in Nederland toegankelijk en populair maken. Optieclub bereikt dit door alle gepresenteerde informatie zo duidelijk en ongecompliceerd mogelijk te communiceren naar alle handelaren. Dat het transparant en duidelijk is aangaande het handelen in binaire opties met behulp van real time koersen door te geven via technische interactieve data. Door regelmatig te innoveren en nieuwe binaire opties toe te voegen aan het huidige aanbod en door een Nederlands bedrijf te zijn wat aan alle wettelijke eisen voldoet.

optie-clubVergunning AFM
Optieclub heeft formeel gezien nog geen vergunning van de AFM als het gaat om het handelen in binaire opties (zoals vele trading platforms overigens). Er is wel een officiele aanvraag naar de AFM gedaan voor deze vergunning in het handelen van binaire opties op basis van de Europese wetgeving. Optieclub voldoet aan al de gestelde eisen en verwacht op korte termijn dan ook een vergunning van de AFM te verwelkomen.

Vrijblijvend oefenen
Beginnende handelaren in binaire opties zijn vaak wat angstig. Daarom biedt Optieclub de mogelijkheid om handelaren kosteloos te laten oefenen. Hierdoor krijgt de handelaar feeling met het trading platform. De handelaar in binaire opties kan oefenen op exact dezelfde binaire opties waar ook in het echt kan worden gehandeld, zoals indexen, aandelen, valuta en grondstoffen. Hierdoor krijgt de handelaar een betrouwbaar gevoel en zal blijken dat iedereen geschikt is om in binaire opties te handelen.

Conclusie
Het mag duidelijk zijn dat binaire optie trading platform van Optieclub gerund wordt door ervaringsdeskundigen uit diverse geledingen. Met een vergunning van de AFM op komst, is Optieclub een goed en veilig trading platform voor handelaren van binaire opties. Het vrijblijvend kunnen oefenen met handelen is zeker een plus. Hierdoor kunnen handelaren gratis kennismaken met het trading platform en zodoende zich snel wegwijs maken binnen het handelen met binaire opties.

Meld je aan en start trading!