Zoomtrader Recensie

Basics

Site naam: Zoomtrader
Network: Zoomtrader
Bonus: $
Live Support:
Gecertificeerd: No

Screenshot

Screenshot 1

Zoomtrader is een binaire optie trading platform wat investeerders en handelaren de mogelijkheid biedt om the handelen in aandelen, valuta, grondstoffen en indexen. Ze openen de poorten naar een spannende en enerverende wereld genaamd binaire opties. Dit doet Zoomtrader door een unieke trading faciliteit te bieden waar elke handelaar, wie dan ook, kan handelen in binaire opties. Het unieke platform van Zoomtrader is zo ontworpen dat het makkelijk te gebruiken is, terwijl het nog steeds krachtig en snel genoeg werkt om de handelaren dat unieke gevoel te geven tijdens het handelen in binaire opties. Er zijn unieke money management onderdelen in het trading platform van Zoomtrader ingebouwd, die bij geen enkele andere binaire optie trading platform te vinden zijn.

Uniek
Op dit moment is Zoomtrader het enige binaire optie trading platform op de markt waar handelaren en investeerders in drie verschillende type binaire opties kunnen handelen. Namelijk de Digital, Touch en Range binaire opties. Daarnaast biedt Zoomtrader enkele unieke trading tools aan zoals Close en Extend. Dit geeft handelaren de mogelijkheid om voor het verlopen van de expiratie tijd automatisch de binaire optie te verlengen, en dit nadat de binaire optie is gekocht.

Informatie
Zoomtrader biedt handelaren en investeerders op verschillende mogelijkheden informatie aan die het resultaat van het handelen in binaire opties moet vergroten. Zo is er een binaire optie webinar beschikbaar voor handelaren. Om een bepaald aantal dagen zijn er video’s beschikbaar over allerlei verschillende onderwerpen die van belang zijn als het gaat om handelen in binaire opties. Fundamentele analyse, index trading, bitcoin trading zijn enkele van deze voorbeelden. Daarnaast is er een apart gedeelte op de site wat helemaal gericht is op informatie, namelijk het educatie center. Hierin vind de handelaar verschillende e-books en andere interactieve informatie. Als laatste is er een economische kalender op de site te vinden waar precies staat aangegeven wanneer er belangrijk nieuws komt uit de financiële wereld.

Conclusie
Je mag stellen dat Zoomtrader er alles aan doet om haar investeerders en handelaren zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Op drie verschillende manieren kan allerlei verschillende informatie tot zich worden genomen. Een handelaar die zich echt wil verdiepen in het handelen van binaire opties is bij Zoomtrader volledig op zijn plaats.

Meld je aan en start trading!